Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g88g317kcal39.6g35.2g5.3g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl640g2176kcal89.6g358.4g42.9g70.4g
Vehnälese 240g548kcal31.9g37g10.8g90g
Vehnäjauho puolikarkea 3120g10705kcal317.9g2184g37.4g109.2g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 320g1719kcal2.9g2.2g192g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15488g31708kcal963.8g5425.4g576.8g539.2g
Valittu annoskoko7744g15854kcal481.9g2712.7g288.4g269.6g
Annoskoko puolitettuna3872g7927kcal241g1356.4g144.2g134.8g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383