Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala44g123kcal8.8g2.2g8.8g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton180g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g4000g4480kcal880g56g80g20g
Kevytkerma800g960kcal25.6g36g80g0g
Ruokakerma Valio 5%800g480kcal9.6g22.4g40g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)60g432kcal0.1g0.1g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15488g14810kcal1902.2g603.2g519.8g58.6g
Valittu annoskoko7744g7405kcal951.1g301.6g259.9g29.3g
Annoskoko puolitettuna3872g3703kcal475.6g150.8g130g14.7g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790