Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2001g600kcal20g80g6g0g
Voi, 1 tl, 5 g120g877kcal1.2g1.2g96g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112.1g1.9g5.6g
Vesi3202g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g60g57kcal0.7g10.9g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g800g1361kcal20g48g120.1g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g800g1441kcal20g56g120.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15488g10094kcal172g674g690.6g33.2g
Valittu annoskoko7744g5047kcal86g337g345.3g16.6g
Annoskoko puolitettuna3872g2524kcal43g168.5g172.7g8.3g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430