Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 25g70kcal3.8g6.5g1.1g9.8g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki125g70kcal10.6g6.2g0.2g0g
Tonnikala vedessä 188g196kcal42.1g0g2.8g0g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g63g69kcal11.3g1.3g1.9g0g
Oliivi63g69kcal0.9g2.9g6.9g2.8g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g169kcal0g0g18.7g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti13g63kcal3.1g4.2g3.6g3.5g
Soijakastike 25g15kcal1.3g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1550g1761kcal176.6g58.2g85.4g40.6g
Valittu annoskoko775g880kcal88.3g29.1g42.7g20.3g
Annoskoko puolitettuna388g440kcal44.2g14.6g21.4g10.2g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449