Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g63g277kcal13.8g0.6g24.4g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g42g117kcal7.5g0.2g9.6g0g
Bataatti, kuorittu 146g118kcal2.3g24.5g0.1g4.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.2g2.5g0.1g1g
Paprika vihreä 63g13kcal0.6g1.6g0.2g1.2g
Paprika keltainen 63g19kcal0.6g3.2g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g83g92kcal19.2g0g1.7g0g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)15g5.8kcal0.2g0.9g0.2g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g83g64kcal1.3g8.3g2.9g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1550g1451kcal92.2g86.6g78.6g20.4g
Valittu annoskoko775g726kcal46.1g43.3g39.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna388g363kcal23.1g21.7g19.7g5.1g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740