Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 197g150kcal3.7g30.5g0.4g2g
Bataatti, kuorittu 131g106kcal2.1g22.1g0.1g3.9g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 131g45kcal1.4g7.1g0.3g3.8g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%44g48kcal1.2g1.2g4.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto44g123kcal8.3g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1550g996kcal35.2g123.2g34g19.4g
Valittu annoskoko775g498kcal17.6g61.6g17g9.7g
Annoskoko puolitettuna388g249kcal8.8g30.8g8.5g4.9g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902