Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 105g80kcal18.1g0g0.7g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g263g171kcal4.5g31.5g0g0g
Palsternakka 53g33kcal0.3g6.2g0.2g2.4g
Kalaliemikuutio 3.9g12kcal0.4g1.3g0.5g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1550g596kcal46.8g78.6g2.8g5.2g
Valittu annoskoko775g298kcal23.4g39.3g1.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna388g149kcal11.7g19.7g0.7g1.3g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075