Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1603g5136kcal429g0g383.6g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2003g701kcal28g144.2g4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3005g542kcal16.8g75.1g12g21g
Palsternakka 240g153kcal1.2g28.4g1g10.8g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g501g100kcal3g17.5g1.5g7g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15504g13482kcal966.4g568.8g805.8g91.2g
Valittu annoskoko7752g6741kcal483.2g284.4g402.9g45.6g
Annoskoko puolitettuna3876g3370kcal241.6g142.2g201.5g22.8g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929