Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1501g949kcal45g72g52.5g0g
Uudet perunat keitetty2401g1825kcal40.8g386.5g4.8g24g
Porkkana, keskikokoinen 65g780g219kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g375g1050kcal71.3g0g82.5g0g
Keräkaali, 100g600g144kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15516g8698kcal353.6g1108.2g287.6g132.6g
Valittu annoskoko7758g4349kcal176.8g554.1g143.8g66.3g
Annoskoko puolitettuna3879g2175kcal88.4g277.1g71.9g33.2g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745