Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%400g679kcal79.9g0g40g0g
Ranskankerma Valio100g280kcal2.5g3.5g28g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Flora ruokakerma 15 % 250g83g125kcal1.3g2.9g12.5g0g
Pekoni Pirkka93g270kcal13.1g0.9g24.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1552g2763kcal196.2g24.2g209.8g3.4g
Valittu annoskoko776g1382kcal98.1g12.1g104.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna388g691kcal49.1g6.1g52.5g0.9g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161