Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty324g240kcal6.2g49.9g0.6g3.2g
Kurpitsa 127g20kcal1g2.5g0.1g2.5g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g13g60kcal0.1g0.1g6.7g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.9g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g123g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr131g131kcal15.7g3.4g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1552g988kcal48.8g126.8g28.4g16.8g
Valittu annoskoko776g494kcal24.4g63.4g14.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna388g247kcal12.2g31.7g7.1g4.2g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633