Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha150g255kcal28.5g0g15g0g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Kidneypapu, suolaliemessä109g120kcal8.5g19.6g0.5g8.7g
Chili paprika punainen19g7.5kcal0.4g1.7g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)56g249kcal12.4g0.6g21.9g0g
Paprika, punainen58g15kcal0.5g2.7g0.2g1.2g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g75g54kcal1.9g12.6g0.1g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1553g1597kcal109.2g109.2g76.8g31.6g
Valittu annoskoko776g799kcal54.6g54.6g38.4g15.8g
Annoskoko puolitettuna388g399kcal27.3g27.3g19.2g7.9g
Arvot/100g100g103kcal7g7g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057