Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa250g43kcal1g6.3g1.5g1.8g
Purjosipuli 133g30kcal2.4g3.2g0.3g2.8g
Paprika keltainen 50g15kcal0.5g2.5g0.1g1g
Tomaatti 125g29kcal0.7g4.3g0.4g1.8g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g11g24kcal1.5g2.4g0.9g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1553g659kcal13.2g41g47.2g16g
Valittu annoskoko776g329kcal6.6g20.5g23.6g8g
Annoskoko puolitettuna388g165kcal3.3g10.3g11.8g4g
Arvot/100g100g42kcal0.9g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665