Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g225g382kcal42.7g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.8g0.2g0.5g
Vesi394g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Soijakastike 17g10kcal0.9g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1553g1058kcal94.2g34.4g57.6g4.8g
Valittu annoskoko776g529kcal47.1g17.2g28.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna388g265kcal23.6g8.6g14.4g1.2g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891