Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]800g2700kcal96g0g296g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 800g959kcal131.5g0g48g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty3200g4480kcal165.1g894.7g21.8g108.8g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g120g768kcal1.3g3.6g85.2g0g
Soijakastike 80g48kcal4.1g7.6g0.1g0g
Mustaleimaemmental (Valio)160g640kcal46.4g0g51.2g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Parmesan formaggio da pasta80g366kcal32g0g26.4g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 40g117kcal4.4g6g8.4g0.2g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g1600g1760kcal48g104g128g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15520g26186kcal1277.6g2037g1510.6g218g
Valittu annoskoko7760g13093kcal638.8g1018.5g755.3g109g
Annoskoko puolitettuna3880g6547kcal319.4g509.3g377.7g54.5g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853