Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3997g6794kcal799.3g0g399.7g0g
Ranskankerma Valio999g2798kcal25g35g279.8g0g
Sipuli (kuorittu)999g270kcal13g48g2g17g
Flora ruokakerma 15 % 250g833g1249kcal13.3g29.1g124.9g0g
Pekoni Pirkka933g2704kcal130.6g9.3g242.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15520g27630kcal1962.4g242.8g2097.8g34g
Valittu annoskoko7760g13815kcal981.2g121.4g1048.9g17g
Annoskoko puolitettuna3880g6907kcal490.6g60.7g524.5g8.5g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161