Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.4g12kcal0.4g0.3g1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g290kcal33.2g0g17.5g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g131g43kcal1.4g6.2g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 175g134kcal3.3g27.2g0.4g1.8g
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1554g974kcal77.4g70.2g38.8g4.6g
Valittu annoskoko777g487kcal38.7g35.1g19.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna389g244kcal19.4g17.6g9.7g1.2g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571