Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaatti 25g5.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas25g70kcal4.7g0g5.5g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1554g386kcal30g13.8g20g11.6g
Valittu annoskoko777g193kcal15g6.9g10g5.8g
Annoskoko puolitettuna389g97kcal7.5g3.5g5g2.9g
Arvot/100g100g25kcal1.9g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264