Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)281g304kcal64.6g0g5.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton9g2kcal0g0.1g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g250g899kcal30g182.4g3.7g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)125g231kcal27.5g2.5g12.5g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g62g262kcal1.2g1.8g28.1g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g19g4.7kcal0.1g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1555g3587kcal249.2g381g116.2g0.2g
Valittu annoskoko777g1794kcal124.6g190.5g58.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna389g897kcal62.3g95.3g29.1g0.1g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324560