Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3500g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1750g490kcal10.5g104.1g3.5g43.7g
Peruna, vanha, kuorittu 1050g799kcal19.7g162.7g2.1g10.5g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g5.9g
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)70g162kcal12.8g9.2g8.2g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)350g1645kcal42g25.2g154g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15540g6657kcal186.6g671g342.6g130g
Valittu annoskoko7770g3328kcal93.3g335.5g171.3g65g
Annoskoko puolitettuna3885g1664kcal46.7g167.8g85.7g32.5g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704