Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3400g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1320g1000kcal24.7g203.5g2.6g13.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 420g139kcal2.6g23.7g0.8g10.9g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 800g272kcal8.8g43.2g1.6g23.2g
Sipuli, paistettu 140g142kcal1.8g6.8g11.5g2.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste 44g129kcal4.8g6.6g9.2g0.2g
Pavut tomaattikastikkeessa850g638kcal34g110.5g0.8g42.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15548g8181kcal433.4g788.6g325g184.8g
Valittu annoskoko7774g4091kcal216.7g394.3g162.5g92.4g
Annoskoko puolitettuna3887g2045kcal108.4g197.2g81.3g46.2g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277