Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus6413g4489kcal1026.1g0g19.2g0g
Rypsiöljy 80g709kcal0g0g80.2g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g481g2482kcal24g33.7g250.1g0g
Valkoviini kuiva 802g550kcal2.5g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g16459kcal2105.2g77g699g0g
Valittu annoskoko7776g8230kcal1052.6g38.5g349.5g0g
Annoskoko puolitettuna3888g4115kcal526.3g19.3g174.8g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972