Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3213g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g88g318kcal39.8g35.3g5.3g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 96g391kcal0g96.3g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl643g2185kcal90g359.9g43.1g70.7g
Vehnälese 241g550kcal32.1g37.1g10.8g90.4g
Vehnäjauho puolikarkea 3133g10750kcal319.2g2193g37.6g109.7g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 321g1726kcal2.9g2.2g192.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g31839kcal968g5447.6g579.2g541.6g
Valittu annoskoko7776g15920kcal484g2723.8g289.6g270.8g
Annoskoko puolitettuna3888g7960kcal242g1361.9g144.8g135.4g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383