Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]802g2706kcal96.2g0g296.6g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 802g961kcal131.8g0g48.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty3207g4489kcal165.5g896.6g21.8g109g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g120g770kcal1.3g3.6g85.4g0g
Soijakastike 80g48kcal4.1g7.6g0.1g0g
Mustaleimaemmental (Valio)160g641kcal46.5g0g51.3g0g
Kananmuna kuoreton 882g1258kcal110.2g2.6g90.4g0g
Parmesan formaggio da pasta80g366kcal32.1g0g26.5g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 40g117kcal4.4g6g8.4g0.2g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g1603g1764kcal48.1g104.2g128.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g26240kcal1280.4g2041.2g1513.8g218.4g
Valittu annoskoko7776g13120kcal640.2g1020.6g756.9g109.2g
Annoskoko puolitettuna3888g6560kcal320.1g510.3g378.5g54.6g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853