Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5028g3828kcal94.5g779.4g10.1g50.3g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)1796g718kcal73.6g95.2g9g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Maustekurkku718g119kcal5g21.6g0.7g12.9g
Ruohosipuli, tuore90g24kcal1.3g3.4g0.5g1g
Sokeri 9g36kcal0g9g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)45g9kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g9517kcal351.2g1831.6g41g131.4g
Valittu annoskoko7776g4759kcal175.6g915.8g20.5g65.7g
Annoskoko puolitettuna3888g2379kcal87.8g457.9g10.3g32.9g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234