Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g2398g5276kcal263.8g215.8g383.7g4.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g809kcal0g0g89.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2998g1049kcal48g206.8g3g42g
Vesi1799g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 420g204kcal5g39.8g0.8g6.7g
Suolapähkinä 12g72kcal3g1.2g6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g15231kcal651.8g1011.2g968.2g113g
Valittu annoskoko7776g7616kcal325.9g505.6g484.1g56.5g
Annoskoko puolitettuna3888g3808kcal163g252.8g242.1g28.3g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125