Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 484g1772kcal50.8g362.4g5g25.6g
Kananmuna kuoreton 1065g1519kcal133.1g3.2g109.1g0g
Sipuli (kuorittu)774g209kcal10.1g37.2g1.5g13.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g34g35kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3871g6426kcal735.5g0g387.1g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g1548g4227kcal309.7g15.5g325.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g28376kcal2483.8g847.6g1656.2g79g
Valittu annoskoko7776g14188kcal1241.9g423.8g828.1g39.5g
Annoskoko puolitettuna3888g7094kcal621g211.9g414.1g19.8g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233