Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g2799g6996kcal475.8g0g559.7g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g800g2599kcal111.9g4g239.9g0g
Paprika punainen 480g140kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g1199g420kcal55.2g24g1.2g30g
Punasipuli, kuorittu, 100g140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1000g600kcal10g45g40g6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1000g850kcal10g35g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g23536kcal1351.4g315g1828.6g106g
Valittu annoskoko7776g11768kcal675.7g157.5g914.3g53g
Annoskoko puolitettuna3888g5884kcal337.9g78.8g457.2g26.5g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393