Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1808g1370kcal33.8g278.9g3.6g18.1g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper1085g1736kcal119.4g141.1g76g0g
Sipuli (kuorittu)1085g293kcal14.1g52.1g2.2g18.4g
Punajuuri 1085g416kcal10.9g74.9g2.2g27.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 904g302kcal5.7g51.3g1.8g23.5g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g1808g3761kcal54.3g112.1g343.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g15757kcal476.4g1420.8g858.8g174.2g
Valittu annoskoko7776g7878kcal238.2g710.4g429.4g87.1g
Annoskoko puolitettuna3888g3939kcal119.1g355.2g214.7g43.6g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492