Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)200g170kcal12g30g0g6.2g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kasvisliemikuutio 8.8g27kcal0.8g1.2g2.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto60g204kcal12g0g17.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.8g0.2g0.5g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 20g53kcal1.2g8.8g1.3g0.5g
Leipä, vaaleavarras16g35kcal1.2g6.9g0.3g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1556g1105kcal58.8g119.2g42.8g24.6g
Valittu annoskoko778g553kcal29.4g59.6g21.4g12.3g
Annoskoko puolitettuna389g276kcal14.7g29.8g10.7g6.2g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.7g2.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631