Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 340g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 80g177kcal14g0g13.6g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 132g100kcal2.5g20.4g0.3g1.3g
Porkkana, keitetty, suolaa 42g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 80g27kcal0.9g4.3g0.2g2.3g
Sipuli, paistettu 14g14kcal0.2g0.7g1.1g0.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 4.4g13kcal0.5g0.7g0.9g0g
Pavut tomaattikastikkeessa85g64kcal3.4g11.1g0.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1556g819kcal43.6g79.2g32.6g18.4g
Valittu annoskoko778g410kcal21.8g39.6g16.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna389g205kcal10.9g19.8g8.2g4.6g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277