Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g168g37kcal1.7g7.6g0g3.4g
Tonnikala öljyssä 95g181kcal25.9g0g8.6g0g
Kesäkurpitsa202g34kcal0.8g5g1.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 23g201kcal0g0g22.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g208g73kcal2.1g14.1g1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1557g1103kcal63.6g62.2g67.4g18.2g
Valittu annoskoko779g551kcal31.8g31.1g33.7g9.1g
Annoskoko puolitettuna389g276kcal15.9g15.6g16.9g4.6g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741