Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman117g198kcal14g0g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 29g6.7kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Palsternakka 44g28kcal0.2g5.2g0.2g2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Juuriselleri 40g13kcal0.5g1.8g0.1g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g58g35kcal0.9g7.6g0.1g0.5g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.6g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1558g594kcal33g36.6g25g10.8g
Valittu annoskoko779g297kcal16.5g18.3g12.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna390g148kcal8.3g9.2g6.3g2.7g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512