Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3403g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 801g1773kcal140.1g0g136.1g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1321g1001kcal24.7g203.7g2.6g13.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 420g140kcal2.6g23.7g0.8g10.9g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 801g272kcal8.8g43.2g1.6g23.2g
Sipuli, paistettu 140g142kcal1.8g6.8g11.5g2.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste 44g129kcal4.8g6.6g9.2g0.2g
Pavut tomaattikastikkeessa851g638kcal34g110.6g0.9g42.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15560g8188kcal433.6g789.2g325.4g184.8g
Valittu annoskoko7780g4094kcal216.8g394.6g162.7g92.4g
Annoskoko puolitettuna3890g2047kcal108.4g197.3g81.4g46.2g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277