Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3337g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1238g433kcal12.4g85.4g6.2g17.3g
Peruna, vanha, kuorittu 1692g1288kcal31.8g262.2g3.4g16.9g
Sipuli 244g74kcal3g11.7g0.5g4.1g
Porkkana 307g100kcal1.9g17.1g0.6g7.8g
Lanttu 254g73kcal2.5g11.7g0.8g4.6g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g644g1675kcal77.3g13.5g141.7g0.6g
Kasvisliemikuutio 18g56kcal1.7g2.5g4.3g0.3g
Rypsiöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15560g8224kcal261.2g808.2g408.4g103.2g
Valittu annoskoko7780g4112kcal130.6g404.1g204.2g51.6g
Annoskoko puolitettuna3890g2056kcal65.3g202.1g102.1g25.8g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585