Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g2800g7000kcal476g0g560g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g800g2600kcal112g4g240g0g
Paprika punainen 480g141kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g1200g420kcal55.2g24g1.2g30g
Punasipuli, kuorittu, 100g140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1000g600kcal10g45g40g6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1000g850kcal10g35g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15560g23548kcal1352g315g1829.4g106g
Valittu annoskoko7780g11774kcal676g157.5g914.7g53g
Annoskoko puolitettuna3890g5887kcal338g78.8g457.4g26.5g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393