Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa1001g270kcal6g53g2g25g
Peruna (vanha, kuorittu)2001g1643kcal36g352.2g2g20g
Paprika, punainen1501g386kcal13.5g69g6g30g
Valkosipuli, tuore, silputtu25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Sipuli (käsittelemätön)1001g271kcal13g48g2g17g
Jauheliha, sika-nauta 2001g4432kcal350.2g0g340.2g0g
Heinz ketsuppi250g255kcal2.3g59.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15560g14566kcal846g1172.2g705.4g185g
Valittu annoskoko7780g7283kcal423g586.1g352.7g92.5g
Annoskoko puolitettuna3890g3642kcal211.5g293.1g176.4g46.3g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926