Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 1086g740kcal170.3g0g5.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3852g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1156g880kcal21.7g179.1g2.3g11.6g
Porkkana 525g172kcal3.3g29.2g1.1g13.4g
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.4g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g700g1191kcal24.5g38.5g105.1g0g
Mustapippuri 11g29kcal1.1g4g0.3g2.8g
Tilli, tuore 88g26kcal3.2g0.8g0.7g1.8g
Ruokasuola jodioitu 16g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15568g6237kcal461g520g231.2g74g
Valittu annoskoko7784g3119kcal230.5g260g115.6g37g
Annoskoko puolitettuna3892g1559kcal115.3g130g57.8g18.5g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334