Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 1403g1733kcal359.5g0g30.9g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g1403g491kcal14g63.1g7g49.1g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Vesi4208g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 126g76kcal6.5g12g0.1g0g
Persilja 28g7.7kcal0.4g0.3g0.1g2.2g
Riisi tumma 596g2080kcal41.7g429.2g13.7g23.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15568g8776kcal844.2g1009.2g103.6g150.2g
Valittu annoskoko7784g4388kcal422.1g504.6g51.8g75.1g
Annoskoko puolitettuna3892g2194kcal211.1g252.3g25.9g37.6g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147