Jauheliha-vihannespata

Paista jauheliha ja mausta se. Lisää vettä, lihaliemikuutio sekä pilkotut perunat, porkkanat ja lanttu.

Keitä perunat melkein kypsäksi ja lisää pakastevihannekset.

Kun ovat kypsyneet kaada joukkoon tölkillinen kidneypapuja ja nauti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, Pirkka, 1 prk150g159kcal12g25.5g1.5g19.5g
Rypsiöljy rainbow13g113kcal0g0g12.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.5g15kcal0.5g1g1g0g
Lanttu 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g100g25kcal1.1g5g0g0g
Hernemaissipaprika Pirkka 200g70g48kcal2.8g7.7g0.6g0g
Naudan paistijauheliha 10% (HK)200g332kcal38g0g20g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 125g68kcal2g16.4g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1559g1595kcal115.2g123.6g72.2g46.2g
Valittu annoskoko780g797kcal57.6g61.8g36.1g23.1g
Annoskoko puolitettuna390g399kcal28.8g30.9g18.1g11.6g
Arvot/100g100g102kcal7.4g7.9g4.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49994