Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g2400g2400kcal408g24g72g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Paprika keltainen 1040g313kcal9.8g53g2.1g20.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl80g200kcal9.6g1.2g17.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton400g640kcal32g16g52g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g120g965kcal0g0g108g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15584g9448kcal942.8g256.6g506.4g60.2g
Valittu annoskoko7792g4724kcal471.4g128.3g253.2g30.1g
Annoskoko puolitettuna3896g2362kcal235.7g64.2g126.6g15.1g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152