Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g1600g5280kcal256g992g32g96g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto800g2240kcal152g0g176g0g
Oregano, kuivattu 8g24kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2000g600kcal20g120g4g20g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu80g83kcal6.3g13g0.5g1.7g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1600g2720kcal304g0g160g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos40g288kcal0.2g0.2g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15584g23151kcal1507.6g2337.2g834.4g269.4g
Valittu annoskoko7792g11575kcal753.8g1168.6g417.2g134.7g
Annoskoko puolitettuna3896g5788kcal376.9g584.3g208.6g67.4g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957