Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1280g1613kcal140.8g3.8g115.2g0g
Sokeri 1275g5175kcal0g1273.7g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1000g5326kcal3.3g3.5g600g0g
Maito,kevyt (valio) 100g1000g460kcal32g48g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1950g6691kcal198.7g1365g23.4g68.3g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Raparperi 1200g404kcal8.3g66g1.2g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15590g39833kcal771.4g5637g1509.6g170.8g
Valittu annoskoko7795g19917kcal385.7g2818.5g754.8g85.4g
Annoskoko puolitettuna3898g9958kcal192.9g1409.3g377.4g42.7g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298287