Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2799g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g98g127kcal4.4g21.6g2.4g2g
Peruna, keskikokoinen 60g1749g1050kcal26.2g227.4g1.7g15.7g
Keittojuures, Pirkka700g175kcal7g31.5g2.1g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g1050g966kcal199.4g0g10.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka245g201kcal8.3g46.5g2.4g2.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen437g88kcal2.6g16.6g1.3g6.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g630g416kcal94.5g0g4.4g0g
Ruohosipuli, tuore70g19kcal1g2.7g0.4g0.8g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15596g6100kcal687.6g695.2g50.6g55.8g
Valittu annoskoko7798g3050kcal343.8g347.6g25.3g27.9g
Annoskoko puolitettuna3899g1525kcal171.9g173.8g12.7g14g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514