Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.3g0.1g0.4g
Margariini 60%, kultarypsi 9g50kcal0g0g5.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 6.3g8.3kcal0.2g0.2g0.8g0g
Tonnikala öljyssä 8.8g17kcal2.4g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa13g38kcal2.9g0g2.9g0g
Kevytkerma19g23kcal0.6g0.8g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g381kcal17.2g18.6g26.4g0.8g
Valittu annoskoko78g191kcal8.6g9.3g13.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g95kcal4.3g4.7g6.6g0.2g
Arvot/100g100g244kcal11g11.9g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726