Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g50g70kcal7.5g1.5g4.5g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g16g22kcal0.5g0.3g2g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g13g20kcal0.4g0.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g223kcal16.8g4.6g16.8g0g
Valittu annoskoko78g112kcal8.4g2.3g8.4g0g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal4.2g1.2g4.2g0g
Arvot/100g100g143kcal10.8g2.9g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070