Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Punajuuri 47g18kcal0.5g3.2g0.1g1.2g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g17g51kcal3.6g0.2g3.6g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 4.1g0.5kcal0g0g0g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g3.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Pinjansiemenet, Parrots4.7g29kcal1.4g0.6g2.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g211kcal11g9.8g13.4g3g
Valittu annoskoko78g105kcal5.5g4.9g6.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal2.8g2.5g3.4g0.8g
Arvot/100g100g135kcal7.1g6.3g8.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252