Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 7g1.3kcal0g0.2g0g0g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)0.7g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)3.5g17kcal0.4g0.3g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g67kcal1.6g6.8g3.2g1.2g
Valittu annoskoko78g33kcal0.8g3.4g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal0.4g1.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g43kcal1g4.4g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704