Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 41g14kcal1.9g0.8g0.1g1g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g30kcal0.2g0.3g3.2g0g
Kevytmaito (Valio)9g4.2kcal0.3g0.4g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g9g33kcal2.5g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g191kcal12.2g3.4g13.8g2g
Valittu annoskoko78g96kcal6.1g1.7g6.9g1g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal3.1g0.9g3.5g0.5g
Arvot/100g100g122kcal7.8g2.2g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690