Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g11g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 7.1g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Palsternakka 2.7g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)11g12kcal2.5g0g0.2g0g
Paprika punainen 3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g2.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g47kcal5.2g3.4g0.8g1.4g
Valittu annoskoko78g24kcal2.6g1.7g0.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g12kcal1.3g0.9g0.2g0.4g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.2g0.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409